G4s veiligheids-trainingen volgen voor werknemers op een schip

G4s veiligheids-trainingen zijn er in veel verschillende soorten. Dit allemaal voor verschillende bedrijven om de veiligheid van klanten en medewerkers te garanderen. Zelf heb ik een schip met veel werknemers in dienst. Omdat mijn bemanning er vaak alleen voor staat, is het belangrijk dat zij weten hoe zij moeten omgaan bij een calamiteit. Hierbij kan jij denken aan een calamiteit zoals een ernstig ongeval, een ziekte of een brand. Daarom heb ik er voor gekozen om het personeel een maritieme training te laten volgen. Deze training voldoet aan de strenge eisen van  STCW 2010 Manila Amendments. Teven is deze training van dit bedrijf gecertificeerd door de Inspectie Leefomgeving en Transport.

G4s veiligheids-trainingen

G4s veiligheids-trainingen zijn heel realistisch

De kapitein van mijn schip heb ik de opleiding Medical Care laten volgen. Het is belangrijk dat een kapitein een goede medische zorg kan aanbieden. Hij is namelijk verantwoordelijk voor de zorg van een ernstig zieke bemanningslid. De kapitein moet daarom de juiste zorg kunnen verlenen aan het slachtoffer. Tijdens de training worden er verschillende dingen geleerd. Hierbij kan jij denken aan:

  • De symptomen verzamelen van het slachtoffer aan boord van een schip
  • Het gebruik van een flowchart voor het nemen van de beslissingen
  • Overleggen met een wal-arts voor de juiste behandeling
  • Hoe de behandeling moet worden toegepast

De training Medical Care wordt gecombineerd met de training Medical First Aid. Deze opleiding duurt vijf dagen.

G4s veiligheids-trainingen

Basic Safety Training voor de bemanning

Mijn bemanningsleden heb ik de cursus Basic Safety laten volgen. Tijdens deze opleiding leren zij de vaardigheden en kennis voor zeevarenden. Zij leren de basisvaardigheden voor de veiligheid van personen aan boord. Teven leren zij hoe er moet worden omgegaan wanneer er brand aan boord is. Deze training duurt vier dagen. Alle opleiding worden gegeven door professionele instructeurs. Wil jij meer weten over de G4s veiligheids-trainingen? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf.