Nieuwe Kanna espadrilles!

Kanna espadrilles is mijn favoriete schoenenmerk. De reden? Ik heb al veel schoenen van dit merk gekocht en daar heb ik eigenlijk nooit spijt van gehad. De schoenen van dit merk zien er namelijk erg mooi uit en buiten dat zitten ze altijd erg lekker. Ik koop mijn schoenen sowieso bijna altijd op de website van Van Bommel schoenen. Op deze website vind je namelijk veel schoenen van kwaliteit.

De webshop heeft overigens veel leuke kortingsacties en daardoor koop ik mijn schoenen vaak voor een leuke prijs. Ik heb pas geleden weer een paar Kanna espadrilles gekocht voor een vrij laag bedrag. Er stonden namelijk weer wat leuke acties klaar op de webshop en ik sloeg meteen toe. Ik bestelde de schoenen en daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Ze zitten heerlijk en ze passen goed bij mijn zomerkleding.

schoen

Leuke schoenen voor de zomer!

Ik ga over twee weken op vakantie en dan neem ik deze schoenen zeker mee. Het zijn namelijk echte zomerschoenen en dat was precies waar ik naar opzoek was. Ik ben blij met mijn aankoop. Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer info.