Bakfiets die je overal brengt

Niet elk weertype is geschikt om met een bakfiets te rijden, maar de bakfiets elektrisch van Dolly laat je simpel door alle weertypen heen fietsen. De trapondersteuning geeft je zoveel kracht dat je lachend met een volle bak langs andere fietsers rijdt. Dit is mede te danken aan de lichtgewicht bak die aan de fiets zit, de bak is namelijk gemaakt van kunststof. Een houten bak is vele malen zwaarder en stukken minder comfortabel voor kinderen om in te zitten. Je hebt dus meerdere voordelen met een bakfiets van Dolly.

Bakfiets elektrisch

Alles in eigen beheer ontwikkeld

Alle onderdelen van de bakfiets elektrisch zijn in eigen land ontwikkeld en gemaakt. Van de eerste schroef tot het spuiten van het frame wordt allemaal in Nederland gedaan, zo ben je zeker dat je te maken hebt met een product van de beste kwaliteit. De schijfremmen zorgen ervoor dat je snel stilstaat wanneer dit nodig is, de dubbelwandige bak is veilig door de vormen die zijn gebruikt bij het ontwikkelen ervan. De ronde brede randen zorgen niet alleen voor veiligheid maar ook voor het nodige comfort.

Bakfiets elektrisch

Wendbaar en vol comfort

Bij de ontwikkeling is veel nagedacht over hoe de bakfiets elektrisch zich tussen het andere verkeer zou moeten aanpassen. De wendbaarheid wat je niet van een bakfiets gewend bent maakt dat je door de kleinste straatjes kunt gaan. Scherpe bochten, landelijke wegen of wat dan ook je fietst er met het grootste gemak doorheen. Dit kun je overigens testen in je eigen omgeving, van Dolly komen ze bij je thuis met het exemplaar waar je interesse in hebt.