Caravan wasstraat

We kwamen terug van een fijne vakantie. Heel leuke dingen gedaan en dit met onze caravan. Superfijne herinneringen dus, maar in het terugkeren naar huis, moest ik toch wel toegeven dat onze caravan echt zeer vuil was en echt wel een wasbeurt kon gebruiken dus. Daarom ben ik op internet op zoek gegaan naar een caravan wasstraat in de buurt en zo kwam ik terecht op de website van dit bedrijf.

caravan wasstraat

Hoe was dit bedrijf?

Ik had zelf nog niet van deze caravan wasstraat gehoord, dus ben ik wat gaan rondkijken op de website. Zo vond ik het een groot voordeel dat de website zo mooi verzorgd was en zeer duidelijk was: via de website kon je immers zeer duidelijk zien wat de mogelijkheden waren die ze aanboden en wat de tarieven hiervoor waren. Ik vond dat de tarieven niet supergoedkoop waren, maar eigenlijk ook nog steeds eerlijk waren. Je kon heel gemakkelijk contact opnemen met de medewerkers door te bellen, te mailen of door je gegevens achter te laten op de website.

caravan wasstraat

Dit zorgde bij mij voor voldoende vertrouwen in het bedrijf, ik heb dus niet meer speciaal de mensen opgebeld, maar ik ben eigenlijk gewoon naar daar gereden en ik wilde het gewoon zelf allemaal eens zien en zelf ook meemaken. Ik kan hierbij zeggen dat ik hier geen spijt van heb. Ik vond het personeel heel deskundig en zeer vriendelijk. Kortom, ben je ook op zoek naar een goede caravan wasstraat? Dan raad ik graag deze aan!