Een echte GTST fan kijkt alles

Een echte GTST fan zit natuurlijk iedere avond voor de televisie om maar niks te hoeven missen van zijn of haar favoriete soap. Kun je echter een keertje niet kijken? Dan is dat zeker geen ramp want je kunt nog altijd de aflevering terugkijken via RTL XL.

Kijk wanneer het gratis is of betaald

Het terugkijken van een aflevering van GTST kan gratis geschieden maar ook tegen betaling. Dit is afhankelijk van wat je wilt zien. Kies je voor een episode die nog niet uitgezonden is op televisie of die meer dan een week oud is dan betaal je daar voor. Een aflevering die tot een week oud is kun je kosteloos bekijken via je smartphone, tablet, laptop of televisie. Je dient er wel even voor in te loggen maar dat is zo gepiept.

Kijk altijd op de website GTST Live

Kijk voor alle mogelijkheden eens op de website van GTST Live. Zo kun je er niet alleen voor kiezen om bepaalde afleveringen terug te kijken maar vind je er ook meer informatie over je favoriete acteur of actrice, kun je de Meerdijk app downloaden of kijk je vast naar fragmenten van nieuwe afleveringen of lees je wat de personages weer gaan beleven in de komende weken. Zo hoef jij werkelijk niks meer te missen van je soap en ben je altijd op de hoogte van de laatste verwikkelingen.