Iemand een warm hart toe dragen? Geef dan een Kerstpakket

Een Kerstpakket stel jij hier helemaal samen. Laatst was ik op een feestje van een neef van mij. Mijn familie zie ik niet zo vaak dus het was leuk om hen hier weer te zien. De verjaardag ging tot laat in de nacht door. Toen kwam onze neef ineens met allerlei lekkere producten. Hij haalde ineens een luxe fles wijn te voorschijn. Ik was erg benieuwd waar hij dit vandaan had gehaald. Dit omdat zij nooit echt veel geld hadden. Hij vertelde mij toen dat hij deze van zijn werkgever had gekregen. Hij werkt al een aantal jaar voor het zelfde bedrijf en werkt elke dag hard om de bijbehorende doelstellingen te behalen. Laatst had hij in zijn eentje voor gezorgd dat het bedrijf een aantal nieuwe klanten extra had gerealiseerd. Zijn baas wilde hem dus op een unieke wijze verassen. Dit had hij gedaan met dit pakket. 

Kerstpakket

Leuke en lekkere producten in het kerstpakket

In het kerstpakket zaten allerlei artikelen als wijn en shampoo. Hij was het bedrijf erg dankbaar voor het geschenk. Dit was voor hem ook een nieuwe stimulans om harder aan de slag te gaan. Wij hebben besloten om volgend jaar deze geschenken ook aan de familie te geven. Het is een leuk gebaar en je krijgt hiermee echt de lach bij mensen op het gezicht. Jij wilt toch ook een familielid, collega, werkgever of iemand anders bedanken. Voor meer informatie over hun dienstverlening bekijk dan snel de website of neem telefonisch contact met hen op. Een klein gebaar kan al voor de ander veel betekenen!

Kerstpakket

Snelle levering

Nadat de bestelling geplaatst is zullen de producten direct naar de bestemming gebracht worden. Het bedrijf zal er alles aan doen om de klanten tevreden te houden. Tevens zal een deel van het bedrag naar een goed doel gaan!