Op zoek naar een hoortoestellen test?

Op zoek naar een hoortoestellen test? Dan is dat nog best lastig. Er zijn immers diverse soorten hoortoestellen verkrijgbaar en het ene apparaat is het andere niet. Veel gehoorapparaten zijn te groot of geven een onzuiver geluid door. Hoortoestellenfabrikant Phonak vond dat het tijd was voor een nieuwe ontwikkeling en ontwikkelde de volledig onzichtbare Lyric. Dit is het allerkleinste gehoorapparaat ter wereld.

Een natuurlijk en puur geluid

Uit verschillende onderzoeken en de hoortoestellen test, is gebleken dat Lyric veel voordelen heeft. Het apparaatje geeft een natuurlijk en puur geluid. Lyric vormt zich naar de natuurlijke anatomie van uw oor en biedt u een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Na plaatsing in het oor is het volledig onzichtbaar en kunt u het maandenlang gebruiken.

De hoortoestellen test: Lyric biedt een groot gebruiksgemak

De hoortoestellen test toont aan dat Lyric een groot gebruiksgemak biedt. Het apparaatje is comfortabel, waardoor u alle dagelijkse activiteiten probleemloos kunt uitvoeren. Vrijwel alles is mogelijk, want u hoeft het kleine gehoorapparaat niet te verwijderen. U kunt het 24 uur per dag dragen zonder dat u het voelt. Lyric is dé oplossing als u beter wilt horen, maar niet wilt dat de buitenwereld dit ziet.