Samen telefoonhoesjes ontwerpen

Het leek mij heel erg leuk om samen met mijn vader telefoonhoesjes  te ontwerpen voor de verjaardag van mijn moeder. Het was erg lastig wat ik haar cadeau kon geven, want zij had alles al zei zij altijd. Toen zij vorige maand een nieuw mobiel kocht omdat haar oude helaas stuk was gegaan, wist ik het opeens. Een vriendin van mij had namelijk een nieuwe beschermer voor haar mobiel besteld op een hele leuke site waar jij zelf een cover kon maken. Zij had op de hare een hele leuke foto van haar hond gezet. Zij was echt gek op dat dier en als ik bij haar thuis kwam gingen wij altijd met haar hond spelen. Toen ik haar cover zag, bedacht ik mij dat het leuk zou zijn als ik er ook een voor mijn moeder liet maken.

telefoonhoesjes ontwerpen

Orgineel cadeau

Omdat ik natuurlijk eerst moest overleggen met mijn vader, liet ik hem de site zien waar wij de telefoonhoesjes konden laten ontwerpen. Toen hij mijn idee zag, was hij gelijk enthousiast. Samen kropen wij achter de computer om leuke foto’s uit te zoeken. Op de site was precies aangegeven wat voor grote afbeelding het mooist zou uitpakken op de cover. Mijn vader hielp mij met het uitzoeken en het op maat maken. Uiteindelijk hadden wij twee leuke foto’s voor mijn moeder uitgekozen. Die hebben wij op de achterkant van de cover geplakt en daarna in ons winkelmandje gedaan. Het afrekenen was ook heel erg gemakkelijk en voor wij het wisten was er al een pakketje onderweg naar ons huis.

telefoonhoesjes ontwerpen