top 10 toepassingen van 3D-printen in art

Steeds meer zie je dat er 3d geprinte kunst op de markt komt. Met name met de komst van 3d metalen schilderijen of Aluart kunnen ambachtslieden mooie, complexe stukken maken. Door middel van 3d geprinte kunst kunnen kunstenaars de mooiste stukken produceren, dus hier is onze Top 10 Toepassingen van 3D-printen in Art.

De 3D-afdrukken van het Prado Museum

In 2015 heeft de meest gevierde Spaanse galerij een aantal dagen een kunst vertoond, waaronder kunstwerken van Greco, Gentileschi en José de Ribera in 3D geprint. Dit is gedaan om mensen de kunst van de kunstenaars in het echt te laten ervaren, wat normaal gesproken niet mogelijk zou zijn, want de doeken zijn onbereikbaar voor de normale mens

De volgende Rembrandt

Dit gedenkwaardige schilderij is niet gemaakt door de veelgeprezen Vlaamse vakman, maar een pc. Na het filteren van meer dan 300 werken van de schilder, had deze machine de mogelijkheid om alle aandachtspunten te vangen en dit te laten printen door een 3d printer. Hiervoor waren achtien studenten geschiedenis en informatica nodig

Stemmen in 3D geprint

Gilles Azzaro is een gevorderde ambachtsman die 3D-beelden van stemmen maakt, door de geluidsgolven van het geschreeuw. Hij spreekt met zijn, omdat hij geïnteresseerd is in het niet-detecteerbare.

Het Verus Art-programma

Deze activiteit verenigt een paar associaties om 2.5D-afdrukken te gebruiken om de kunstwerken van beroemde schilders te repliceren. Scholen, tentoonstellingshallen, maar daarnaast ook het schilderen van toegewijden zullen generaties van Monet- of Van Gogh-afbeeldingen benaderen, de wereld instrueren en verfijnen.

De containers van Oliver van Herpt

Oliver van Herpt, een Nederlandse ambachtsman in Eindhoven, gebruikt 3D-printen om een ​​kleicontainer te structureren. Deze containers hebben allemaal defecten, druppeltjes of verschillende vervormingen. Dit is een pad voor hem om werken te presenteren waarvan men zou geloven dat ze werden gevormd door de hand van een man, maar die afkomstig zijn van een machine. 3d drukwerk.