Voorgoed van het snurken af

Niemand vindt het fijn als zijn of haar partner snurkt, ook voor de gezondheid voor degene die snurkt is het niet goed. Met de snurkbeugel ben je voorgoed van dit probleem af. De beugel heeft namelijk bewezen na onderzoek dat meer dan 95% van de dragers niet meer snurken. Omdat de beugel speciaal op maat wordt gemaakt voor de drager, is succes gegarandeerd. Van de dragers is niet alleen het fysieke gedeelte beter geworden, ook binnen de relatie heeft het voor verbetering gezorgd.

Snurkbeugel

Hoe ziet de beugel eruit en hoe is de werking?

De snurkbeugel bestaat uit twee sierlijke kunststof rails die op maat gemaakt zijn voor de onderkant van je gebit. Het tandtechnisch laboratorium heeft de beugel zo gemaakt dat deze perfect aan je eigen tanden aansluit. Door de beugel te dragen tijdens de slaap, wordt de onderkaak licht naar voren geschoven en in positie gehouden. Op deze manier blijven de ademwegen vrij, meer dan 95 van de 100 mensen ervaren dat zij niet meer snurken.

Snurkbeugel

Twee kleine bruggen aan de zijkant van de snurkbeugel zorgen ervoor dat de onderkaak naar voren wordt gebracht. Met de instructies die worden meegeleverd kun je eventueel zelf kleine aanpassingen verrichten als de beugel niet perfect zit. Durf je dit niet aan dan is het ook mogelijk om de beugel op te sturen zodat dit voor je gedaan wordt. Dit is geheel kosteloos. Onze specialisten in het laboratorium vervaardigen met de grootste zorg jouw beugel voor een optimaal resultaat. Professioneel opgeleid personeel werken volgens de hoge kwaliteitsnormen die we hebben opgelegd voor de snurkbeugel.