Form Over Comfort, Of Toch Niet?

Kleding is er in alle soorten en maten. Dit is fijn aangezien wijzelf ook in alle soorten en maten rondlopen. Naast ons te beschermen, heeft kleding ook een tweede taak. Namelijk, het uiten van onze persoonlijkheid. Dit doet men niet alleen met de kleding die we dragen, maar ook de jas en de boots daaromheen. Dit totaalplaatje is wat wij met de buitenwereld willen communiceren. Soms betekent modieuze kleding dat het niet per se comfortabel is of handig. Maar dan zeggen we: ‘form over comfort’ en gaan vrolijk door. Dit kan prima in de zomermaanden, maar zodra het weer omslaat, denken we toch weer na over of dit soort kleding wel handig is tegen de Nederlandse kou.

Stijlvolle winterkleding en schoenen

En dan komen we op winterkleding die er ten eerste voor zorgt dat wij nog steeds op de fiets kunnen gaan zonder te bevriezen en ten tweede ook stijlvol is. Daarbij komen trendy winterjassen en de welbekende boots bij kijken. Ze zijn vaak gemaakt van leer – dit zorgt ervoor dat de kou niet binnen de schoen dringt – en reiken boven de enkels. Door dit model krijg jij het niet snel koud. Omdat enkellaarsjes al een hele tijd bestaan, zijn er ook verschillende modellen waaruit jij kan kiezen.

De Online Shop Wereld in Nederland

De verschillende modellen variëren van de klassieke veterboots tot aan de moderne Chelsea boots. Het is alleen moeilijker om uit deze modellen te kiezen wanneer het advies vooralsnog blijft gelden om zoveel mogelijk thuis te zijn. Toch betekent dit in onze digitale wereld gelukkig niet het einde. Als Nederlanders shoppen wij maar al te graag online. Dit kan zo ook bij Scapino, die een snelle levering in Nederland en België aanbiedt. En aangezien het wat lastiger kan zijn om de juiste schoen te kiezen via jouw laptop, biedt Scapino tevens een retourtermijn van 30 dagen aan.