Foto in lijst online

foto-in-baklijst-detail

Foto in lijst online

Beschikt u over een mooie foto die u graag in zou willen lijsten? Dan kunt u online gemakkelijk een foto in lijst bestellen. In drie gemakkelijke stappen kunt u uw foto in laten lijsten bij Gallery Color. De gemakkelijke uploader laat direct zien of de foto geschikt is voor een bepaalde maat foto. Dit betekent dat u altijd een scherpe foto in lijst zult ontvangen en geen teleurstellingen hoeft te verwachten als het gaat om uw persoonlijke foto. Vervolgens kiest u gemakkelijk een lijst in een vierkant formaat (1:1) een 2:3 formaat of een 3:4 formaat. Op die manier kunt u uw foto zo persoonlijk maken als u zelf wilt!

Keuze uit verschillende lijsten

Bij Gallery Color heeft u de keuze uit verschillende lijsten voor uw foto in lijst. Denk bijvoorbeeld aan een foto in een gewone lijst, hierbij kunt u kiezen uit twee kleuren lijsten; een zwarte lijst en een witte lijst. Ditzelfde geld bij een baklijst. Deze lijsten laten ruimte aan de zijkant ruimte over zodat u een ruimtelijk effect krijg in de foto. De foto’s worden op professionele wijze afgedrukt zodat u geen onverwachte verrassingen staan te wachten! Bovendien zijn alle lijsten uitgerust met een handig ophangsysteem. Met dit ophangsysteem kunt u direct uw foto in lijst ophangen.

Een foto in lijst samengevatfoto-in-zwarte-lijst

Als u een foto in lijst bestelt dan krijgt u dus een kwalitatieve foto in een mooie lijst. Hierbij heeft u de keuze uit:

  • Foto in lijst – zwart
  • Foto in lijst – wit
  • Foto in baklijst – zwart
  • Foto in baklijst – wit

De foto wordt afgedrukt met de meest professionele apparatuur. Dit betekent dat u feilloze foto’s kunt verwachten waarmee u jaren vooruit kunt! Op die manier wordt de aanschaf van een foto in lijst de moeite meer dan waard en zal uw interieur er van opbloeien!7_hover_icon