Queeste naar kroonluchters

Queeste naar kroonluchters

 

Het duurde een poosje voor ik een goed huis gevonden had, maar als je geduldig bent en door blijft zoeken, dan vind je uiteindelijk altijd wel wat. Aangezien ik een vrij lange adem heb, kon ik ook wel wachten. Mijn uitgangspositie was dan ook ideaal eigenlijk, want ik hoefde niet te verhuizen – ik wilde het alleen, misschien, zodra iets moois zich aandeed. Ik was er niet als de eerste bij om te reageren op deze etage maar kennelijk uiteindelijk wel degene in wie de makelaar het meeste vertrouwen stelde, aangezien ik de ruimte heb gekregen. Binnen no time kon ik over en wat heb ik me verheugd daarop. Ik vind het heerlijk om in te pakken, in de wetenschap dat je het straks weer gaat uitpakken in een nieuw huis, waar alles een nieuw plekje krijgt. Normaal gesproken ben ik heel zorgvuldig met inpakken, maar dit keer is er kennelijk toch iets mis gegaan, aangezien de kroonluchters die ik had ernstig beschadigd zijn geraakt. Nu ik hier een aantal weken zit inmiddels en ik de kroonluchters nog niet opgehangen heb, uit angst dat ze het niet houden daar aan het plafond, wordt het misschien eens tijd het een en ander tegen elkaar af te wegen. De kroonluchters waren toch al aan vervanging toe, want ze waren nog van mijn oma geweest van heel vroeger nog, en dus schonk ik ze aan een antiquair, misschien kon zij er nog wat mee. Ik ging zelf op zoek naar nieuwe kroonluchters en wel via het internet, want dat maakt het shoppen tegenwoordig een stuk gemakkelijker. Lekker vanuit de luie stoel de ene na de andere kroonluchters aan je voorbij laten gaan en je een beetje indenken of het bij je inrichting zal passen. Uiteindelijk ben ik via de site Lampenlicht helemaal geslaagd in deze queeste naar nieuwe kroonluchters!