Holika Holika

Holika Holika is een Koreaans verzorgingsmerk dat naast blije verpakkingen ook een verrassend goed resultaat weet te leveren. Bij Beautyfashionshop vind je een breed assortiment aan Holika Holika producten, zo ook van de AC Mild productlijn. Deze lijn bevat vijf producten die de gecombineerde tot vette probleemhuid weten te kalmeren en acne kan reguleren. De collectie bestaat uit een Cleansing Foam, Toner, Emulsie en twee soorten patches om onzuiverheden mee te bestrijden en te verbloemen.

De Holika Holika AC Mild Cleansing Foam gaat de overmatige talgproductie tegen en voorkomt een vette glans over de huid terwijl het je huid reinigt van vuil en restjes make-up. Daarnaast weet het reinigingsschuim grove poriën te verfijnen. Wanneer de huid acne-gevoelig is, ontstaan er snel onderhuidse ontstekingen doordat de pH-waarde van slag is. De Cleansing Foam weet de pH-waarde van de huid te herstellen, zonder de beschermende barrière van de huid aan te tasten. Masseer het schuim over je gezicht en spoel het af met lauwwarm water.

De Holika Holika AC Mild Toner bevat laurierbladextract, appelextract, vitamine C en fruitzuren. Deze ingrediënten reguleren de talgproductie en voorkomen vroegtijdige huidveroudering. De toner zorgt voor een verfrissend gevoel, gaat roodheid tegen en voorkomt het ontstaan van nieuwe puistje en ontstekingen. De gecombineerde tot vette probleemhuid vaak last heeft van acne en een vette glans. Wanneer je hier last van hebt, is dit product van Holika Holika de oplossing.

De Holika Holika AC Mild Emulsion is een emulsie die aangebracht moet worden nadat je de toner op hebt gedaan. Dit product zorgt voor extra hydratatie en bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken. Ook deze emulsie bevat appelextract dat de talgproductie reguleert en vroegtijdige huidveroudering tegengaat. De huid wordt zichtbaar soepeler, gladder en zachter.

Tot slot bevat de productlijn twee soorten patches. De Holika Holika AC Mild Red Spot Patch is een pack met 12 patches van 10mm en 13mm die ingrediënten bevatten om ontstekingen te verminderen en de huid te kalmeren. De patches voorkomen uitdroging en zijn ontwikkeld om nieuwe puistjes en bacteriën te bestrijden. De Holika Holika AC Mild Yellow Spot Patch is een pack dat uit 15 patches bestaat die speciaal ontwikkeld zijn voor wondjes die zijn veroorzaakt door acne. De patches kalmeren de huid en zorgen ervoor dat wondjes sneller helen. Ook worden wondjes beschermd tegen schadelijke bacteriën. Laat de patches 8 tot 12 uur zitten en je zal zien dat puistjes en wondjes zijn verholpen. Je shopt de Holika Holika AC Mild productlijn natuurlijk bij Beautyfashionshop voor een aantrekkelijke prijs. Neem eens een kijkje in ons brede assortiment aan huid- en haarverzorgingsproducten.