Mobiele telefoon voor ouderen ideaal voor mijn moeder

Mijn moeder is negentig maar sociaal nog zeer actief. Ze zit in een aantal kaartclubs, ze doet nog vrijwilligerswerk en ze is bij ons in de familie de spil in het web. Toch merkte ik dat ze mij minder vaak belde en ook de kleinkinderen kregen minder berichten van haar binnen. En de berichten die zij kregen, die waren niet te ontcijferen. Alle letters door elkaar. Dat vond ik best zielig voor mijn moeder. Ik wist nooit dat er een mobiele telefoon bestond voor ouderen, maar toen ik dat hoorde ging ik er meteen naar op zoek. En hier vond ik een perfecte telefoon voor mijn moeder. Gemakkelijk in het gebruik en hij heeft grote toetsen. Mijn moeder was ook enthousiast en we hebben hem direct besteld.

Nieuwe wereld

De telefoon werd geleverd, mijn moeder ging ermee aan de slag en ze is helemaal gelukkig. Want ze kan weer bellen en berichten sturen. Meteen was ze weer die spil in het web en dat was te merken aan haar humeur. Helemaal vrolijk. Deze mobiele telefoon voor ouderen is een geschenk uit de hemel voor mijn moeder en ik gun het haar zo. Zo’n mobiele telefoon voor ouderen gun ik iedereen die dit nodig heeft. En dit bedrijf die de telefoon geleverd heeft is ons prima bevallen!