LED verlichting buiten

Er zijn tal van verschillende soorten LED verlichting beschikbaar, voor zowel binnen als buiten. De tuin speelt tegenwoordig een steeds belangrijkere rol en hierdoor is tevens de mate waarin verlichting wordt aangebracht in menig tuin, toegenomen. Om energie te besparen en bovendien bij te dragen aan een beter milieu kies je voor LED verlichting in plaats van vertrouwde hallogeenlampen. Je kiest zo voor duurzaamheid waarmee je een hoger rendement aan verlichting behaalt, zonder dat je hiervoor meer betaalt. De LED verlichting gaat zelfs veel langer mee, waardoor je minder snel genoodzaakt bent om nieuwe verlichting aan te schaffen. Bij Euroledshop.nl ontvang je zelfs 3 jaar productgarantie, waarbij elementen vervangen worden indien er iets defect zou gaan.  Je kunt dan ook rekenen op topkwaliteit voor een zachte prijs, waarbij de lichtpunten optimaal worden gecontroleerd op veilig gebruik en duurzaamheid.

Aandachtspunten bij LED verlichting

Het is belangrijk om de juiste LED verlichting buiten te kiezen en hier kan gedegen advies over worden ingewonnen bij Euroledshop.nl. Je dient bij het uitkiezen van de juiste buitenverlichting immers in de gaten te houden dat de LED producten voldoende beschermt zijn tegen stof en water. Een speciale IP normering is hiervoor bedacht, waarbij de IP waarde van een LED product precies aangeeft in hoeverre dit product beschermd is tegen stof en water. Dit wordt weergegeven in twee cijfers en hoe hoger het cijfer, des te beter het product beschermd is. Buiten is de verlichting immers kwetsbaarder voor de natuurelementen en je wilt onveilige situaties zoveel mogelijk vermijden. Hoe dichter de verlichting in de buurt van water, bijvoorbeeld bij een vijver of afdak geplaatst wordt, des te hoger de IP waarde dient te zijn. Zo wordt de veiligheid optimaal gewaarborgd. Bij het uitkiezen van de juiste LED verlichting buiten is dit zeker een doorslaggevend aandachtspunt.

LED verlichting producten

Voor een goede LED verlichting buiten heb je de keuze uit een rijk assortiment aan producten. De LED producten worden ook telkens verbeterd en aangevuld met nieuwe mogelijkheden, waardoor het uitermate populair is om te kiezen voor LED producten om de tuin mee te verlichten. Je kunt kiezen voor LED wandverlichting om bijvoorbeeld de buitenkant van de woning te versieren. Om de gevel meer stijl te geven, zeker rond de kerstdagen, kun je kiezen voor LED gevelverlichting. Er zijn diverse opties om de tuin of woning buiten te verlichten. Zo zijn er steekspots, grondspots, veranda spots of vlonder spots die elk een eigen unieke uitstraling aan je woning of tuin kunnen geven. Ook kun je kiezen voor LED inbouwspots voor buiten als je wilt dat de verlichting meer permanent beschikbaar is.

Lichtplan bedenken

Om de juiste LED verlichting buiten te kunnen plaatsen, kan een lichtplan helpen. Zo kun je heel gemakkelijk bepalen waar je functioneel, sfeer of accent verlichting kunt plaatsen om een zo’n sfeervol mogelijk resultaat te behalen.