Snackmobiel combineren met jouw feest?

Dankzij Snackmobiel hebben wij een geweldig feest achter de rug. Hier kijken wij dan ook met onwijs veel plezier op terug! Wat toen die tijd was begonnen als een grap. Dat is uitgelopen tot een perfect feestje bij ons thuis! Ik was namelijk druk in gesprek met een goede vriend van ons. Als grap had ik aangegeven dat het wel weer hoog tijd is voor een groot feest. Van het een kwam het ander en voordat ik het wist stond de datum gereed. Op naar het organiseren van een feest!

Snackmobiel

Snackmobiel stond bovenaan het lijstje

De locatie was bekend en het drinken werd al ingekocht. Alleen hadden wij er totaal niet aan gedacht om voor het eten te gaan zorgen. Het feest start om 7 en wij gingen er vanuit dat iedereen dan al wel zou hebben gegeten. Maar niet dus, hierdoor hebben wij ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die ons in een korte periode snel kan helpen. Volwassen kerels onder mekaar, dat wilt goed eten natuurlijk.

Online had ik het snel gevonden

aardappelen

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Snackmobiel. Dit bedrijf was veruit het beste wat ik had gezien. Zo heb ik er ook voor gekozen om hen bovenaan het lijstje te zetten, maar nog wel even elders te kijken. Al vrij snel kwam ik tot de conclusie dat ik moet gaan boeken op de website van dit bedrijf. De kosten in combinatie met de vette snack is perfect. Onze vrienden wilde ook maar al te graag meebetalen aan de totale prijs. De bestelling had ik geplaatst en voordat ik het wist werd deze netjes bevestigd. Zo stonden zij op de opgegeven datum en tijdstip klaar bij ons op de stoep. Het bakken werd geregeld en het bier stond koud! Wat wil je nog meer?