Windscherm blijft onmisbaar op het terras

Een windscherm is gewoonweg onmisbaar op een terras. In feite zie je het overal al wel. Mensen die zo dicht mogelijk tegen het scherm aan hangen om maar niet in de wind te hoeven zitten. Ik betrap mijzelf hier ook geregeld mee hoor. Dit omdat ik er geen zin in heb dat mijn broodje van het bord waait wanneer ik aan het eten ben. Natuurlijk is Nederland hierop gebouwd. Iedere dag is hier wel een vlaagje wind te vinden waar wij ondertussen al aan gewend zijn. Alleen zodra wij op een terras genieten van een kop koffie of iets lekkers. Dan willen wij hier ook optimaal van kunnen genieten toch?

Windscherm

Een windscherm zorgt voor rust

Als jij eigenlijk op een terras gaat zitten, zoek je dan de zijkanten of pak je een tafel in het midden? Vanaf het moment dat ik de deuren van ons café open had gegooid, merkte ik de interesse van de gasten. Op zich was daar geen enkel probleem mee, klandizie is altijd nodig. Alleen vond ik het nogal storend dat de gasten niet op het terras wilde zitten omdat het nogal waait. Hier wilde ik maar al te graag verandering in zien te brengen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Er zal vast wel een oplossing te vinden zijn waar wij wat aan hebben.

Terras

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Dit bedrijf maakte eigenhandig de windscherm in de werkplaats. Bovendien is er geen standaard scherm te vinden en dat is wel zo prettig. Nadat ik de kosten had gezien die zij hanteren was ik verkocht. Mijn bestelling was geplaatst en voordat ik het wist stond het al netjes bij ons op het terras. Pas vanaf dat moment begon ik te merken dat de gasten het wel erg fijn vonden.