Draagarmstelling van de beste kwaliteit

Draagarmstelling zijn oersterke systemen bedoeld voor de opslag van lange en volumineuze producten. Deze omvatten met name houten panelen, platen, profielen, balken of stalen elementen, bouwmaterialen of ook autowrakken, evenals alle soorten zware ladingen. Ze zijn speciaal ontworpen voor de opslag van laadeenheden van grote lengte of van verschillende afmetingen en bestaan ​​uit een zeer eenvoudige structuur die bestaat uit kolommen en een reeks vrijdragende armen om de lading af te zetten. Afhankelijk van de hoogte en het gewicht van de goederen kunt u kiezen tussen lichte stellingen of zware stellingen. Beide bieden de mogelijkheid om de niveaus aan één kant of aan beide kanten van de constructie te plaatsen. Het hanteren van de lading kan handmatig worden gedaan wanneer deze licht is of met geschikte karren en hefinrichtingen wanneer deze zwaar is.

Voordelen :

Draagarmstelling biedt de mogelijkheid om producten van verschillende lengtes en verschillende gewichten op te slaan. Dit opslagsysteem optimaliseert het horizontaal laden van volumineuze en volumineuze producten. Er zijn verschillende reeksen draagarmen beschikbaar: licht, halfzwaar en zwaar. Er zijn twee configuraties mogelijk: enkel of dubbel. Deze stellingen stellen ons in staat om lange ladingen, een groot laadvermogen en een enkel- of dubbelzijdige opslag te bewaren.

Draagarmstelling voor lichte lasten:

Er moet onderscheid worden gemaakt tussen draagarmstellingen voor lichte lasten en draagarmstelling die met karren of handmatig werken. In de aluminium- of kunststofhandel zijn de verplaatste en opgeslagen lasten licht. Maar net als bij heavy-duty stellingen heeft de klant vaak ook een optimaal gebruik van de ruimte en een technische oplossing nodig. Dit kan in de vorm van een klassieke Draagarmstelling, maar ook in een smal gangpad, geautomatiseerd of verrijdbaar magazijn. De doelstellingen die in uw project behaald moeten worden, zijn bepalend.


Aarzel niet om ons gamma aan draagarmstellingen raadplegen te plegen!